top of page
Over mij

Toen ik in 1963 werd geboren was ik, als enige zoon na 3 dochters, voorbestemd om het bedrijf van mijn vader over te nemen. Wat zou hij trots zijn geweest als ik de slagerstraditie in onze familie zou hebben voortgezet. Hoe anders is mijn leven verlopen.

 

Al op jonge leeftijd moest ik leren omgaan met de langdurige afwezigheid van mijn moeder als gevolg van ziekte. Ik heb daar in positieve zin veel van geleerd. En daarnaast heb ik ook last gehad van dit gemis.

Tijdens mijn 30-jarige carrière in het bankwezen ben ik, aangezet door de last van de heersende prestatiecultuur en geïnspireerd door mijn jongste zus, gestart met mijn persoonlijke zoektocht. Een zoektocht naar mezelf. Een zoektocht om weer te luisteren naar mezelf. Via o.a. NLP, systemisch werk/familie-opstellingen, E.E.N. energetische natuurgeneeskunde, cursus muziekwaterbedtherapie door uitvinder Math Hansen en diverse ankh verdiepingscursussen ben ik omgeschoold tot muziekwaterbed- en energetisch therapeut.

Mijn burn-out was de aanleiding om nieuwe keuzes te maken. Ik formuleerde mijn nieuwe missie als volgt:


“Ik lever op een deskundige en integere wijze een positieve en kwalitatieve bijdrage aan het fysiek en psychisch welzijn van mensen.”

Dit heeft geresulteerd in de oprichting van een eigen praktijk, naast mijn parttime baan als cliëntbegeleider van mensen met autisme /moeilijk verstaanbaar gedrag in de gehandicaptenzorg. Ik heb de ervaringen uit mijn verleden met nieuwe keuzes en ontdaan van gouden ketenen kunnen ombuigen tot waar ik nu sta, evenwichtiger als ooit tevoren. Daar ben ik oprecht trots op.

Mijn kracht ligt in het stimuleren en begeleiden van mensen naar betere omstandigheden door bewustwording en het opruimen van blokkades. Uit eigen ervaring weet ik dat het helemaal oké is om hulp te vragen. Er zijn soms stukken waar je zelf niet bij kunt. Maar jij bepaalt!  

Ik gun iedereen een mooi leven in vrijheid en evenwicht.

Ik ben een erkend CAT therapeut en daarmee voldoe ik aan de wet WKKGZ. Voor klachten of geschillen kunt u zich wenden tot de klachtenfunctionaris of geschillencommissie van het CAT / GAT.


Het CAT is bereikbaar via www.catcollectief.nl
Het GAT, Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten, is bereikbaar via www.gatgeschillen.nl

 

cat_collectief_schild_2019_internet.png
GAT_schild_2019_internet.png
bottom of page