top of page

Energetische therapie (Ankh)

Hoe mooi zou het zijn als iedereen zou kunnen leven in vrijheid en in evenwicht.Balans tussen lichaam, geest en ziel. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Als er verstoringen zijn op mentaal vlak heeft dat doorgaans lichamelijke klachten tot gevolg.Iedereen maakt vroeg of laat dingen mee die in meer of mindere mate een bepaalde impact hebben. Emoties en trauma’s worden opgeslagen in het lichaam, energie in onze cellen raakt geblokkeerd en dit leidt tot lichamelijke klachten. Het lichaam laat ons zien wat er nog niet geheeld is en wat er nog verwerkt mag worden.

Met een energetische behandeling wordt het lichaam stapsgewijs energetisch gereinigd van emoties en trauma’s en andere belastende energieën uit dit leven en vorige levens alsook uit familiegeneraties en andere soorten –belastende- relaties.  
Het effect van de reiniging wordt in belangrijke mate beïnvloed door bewustwording. Dit maakt dan ook onderdeel uit van de therapie. Dit reinigen of vrijmaken van de cellen, organen, geest en ziel doe ik voornamelijk met de ankh en/of de kosmische schijf. Ondertussen ligt u op het muziekwaterbed en ervaart u de ontspannende werking daarvan.  

Een ankh is een instrument dat in Egypte gebruikt werd door magiërs of hoge priesters om te genezen en een verbinding te maken te lichaam en geest. Het Egyptische woord ‘Ankh’ betekent leven of levenskracht en de Ankh is dan ook het symbool voor leven, licht en warmte.

Een energetische ankh behandeling is geschikt voor diverse klachten van uiteenlopende aard.
Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot  2 uur.

Bel of mail mij gerust als u nog vragen heeft. 

bottom of page