top of page

Ervaringen

Hans | 56 jaar

Ben nu sinds iets meer dan een jaar de energetische therapie aan het volgen. Het was voor mij een hele openbaring en verandering in mijn leven. Heb sinds het begin steeds minder last van stress, pijn in mijn nek en lichamelijk voel ik mij stukken beter. Onbewust ga je anders over dingen denken, je gaat in zijn geheel anders te werk in je leven. Neemt andere beslissingen, je gaat meer afscheid nemen van mensen die de kracht uit je zuigen. Nieuwe mensen, vrienden komen op je pad. Diegene die ook geven, en niet alleen nemen.

De afstand tussen de behandelingen worden steeds groter. Nu ben ik op een punt beland, waar nog eenmaal in het halve jaar een "onderhoudscheck" wordt gedaan. Even alle puntjes bijwerken.

Al met al, geweldig om te doen. Mijn hele leven heeft er een zeer positieve wending van gekregen.

 

Eric, top!!! en nogmaals BEDANKT.

Praktiijk Eric Dings 019.jpg
er (32).JPG

Rien | 72 jaar

In het begin wist ik niet goed wat ik mij bij een behandeling met het muziekwaterbed moest voorstellen maar daar kwam ik snel genoeg achter. Het is fantastisch, heerlijk ontspannen. De trillingen van de muziek dringen in je lichaam en het geeft je een gevoel van rust.

 

Door de behandelingen werd ik tevens geconfronteerd met diverse dingen die nog niet verwerkt waren of die ik verdrongen had. Hieraan hebben wij hard gewerkt. Ik kan wel zeggen dat ik “gegroeid” ben. Ik kan nu beter met situaties omgaan en luister daarom heel goed naar mijn lichaam. Dat is belangrijk.

 

Enkele maanden geleden kreeg ik de diagnose kanker. Een kanker die niet te genezen is maar door chemokuren eventueel afgeremd kan worden. Sinds ik dit bericht gehoord heb, ben ik alleen maar positiever geworden en dat heeft zijn vruchten afgeworpen want de chemo is aangeslagen en de tumoren zijn gekrompen.Telkens na een chemokuur heb ik een behandeling gehad en ik ben er van overtuigd dat dit heeft bijgedragen aan het resultaat. Ik voel me als herboren.

Mevr. W. te S | 56 jaar

De behandeling bij Eric heb ik als heel effectief ervaren. Door het muziekwaterbed raak je snel in een toestand van diepe ontspanning. Daardoor - en ook door Eric's energetische behandeling - konden bij mij emoties rond verdriet, rouw en boosheid gemakkelijker naar de oppervlakte komen. Dit werkte voor mij bevrijdend en Eric wist goed om te gaan met deze gevoelens.

 

Zijn energetische behandeling is erop gericht milder met jezelf en anderen om te gaan en - in mijn geval- om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van iemand die veel voor me betekende. Eric heeft mij daar echt een stap in laten zetten, niet in het minst door zijn respectvolle en aandachtige manier van zijn. Hij is iemand die zich enorm goed kan afstemmen op de ander waardoor je je écht  serieus genomen voelt en je steun ervaart om zelf weer verder te kunnen.

er (37).JPG
Praktiijk Eric Dings 005.jpg

Mevr. M.J. te M

Eric neemt de tijd voor een behandelsessie en geeft rust aan mij als cliënt. Hij is een hele warme persoonlijkheid en ik voel me volledig op mijn gemak. Ik heb de muziekwaterbedsessies in combinatie met de ankh als heel ontspannend en verrijkend ervaren. Het geeft me iedere keer weer innerlijke rust en nieuwe energie, waardoor ik beter kan omgaan met mijn chronische, lichamelijke ongemakken. Daarnaast kom ik met deze sessies, als denker en perfectionist, veel meer tot mijn gevoel en intuïtie. Zeker een aanrader en de moeite waard om het jezelf te gunnen!

Mevr. D.M. te C | 58 jaar

Eric begroette me hartelijk en voor ik het wist was hij al gestart met behandelen in de stoel nadat we mijn persoonlijke doel hadden vastgesteld en hij goed had geluisterd. Hij  maakt gebruik van ontlaadstenen, allerlei soorten ankhen en edelstenen en ik voelde dat mijn lichaam meteen begon te stromen.  Ik voelde dat mijn voeten zich stevig verankerden. Op het muziekwaterbed ging zijn expertise aan het werk. Wat een kennis en kunde! Hij haalde de ware oorzaak achter mijn lage rugklachten naar boven zodat ik bewust weet waar ik aan kan werken. Na 2 weken met heftige rugpijn verliet ik met grote verlichting zijn praktijk.

Eric, ik ben dankbaar opgelucht dat ik weer normaal kan functioneren en kom heel graag weer bij je terug. Ik kan hem van harte aanbevelen!

er (22).JPG
bottom of page