top of page

Ervaringen

Hans | 56 jaar

Ben nu sinds iets meer dan een jaar de energetische therapie aan het volgen. Het was voor mij een hele openbaring en verandering in mijn leven. Heb sinds het begin steeds minder last van stress, pijn in mijn nek en lichamelijk voel ik mij stukken beter. Onbewust ga je anders over dingen denken, je gaat in zijn geheel anders te werk in je leven. Neemt andere beslissingen, je gaat meer afscheid nemen van mensen die de kracht uit je zuigen. Nieuwe mensen, vrienden komen op je pad. Diegene die ook geven, en niet alleen nemen.

De afstand tussen de behandelingen worden steeds groter. Nu ben ik op een punt beland, waar nog eenmaal in het halve jaar een "onderhoudscheck" wordt gedaan. Even alle puntjes bijwerken.

Al met al, geweldig om te doen. Mijn hele leven heeft er een zeer positieve wending van gekregen.

 

Eric, top!!! en nogmaals BEDANKT.

Rien | 72 jaar

In het begin wist ik niet goed wat ik mij bij een behandeling met het muziekwaterbed moest voorstellen maar daar kwam ik snel genoeg achter. Het is fantastisch, heerlijk ontspannen. De trillingen van de muziek dringen in je lichaam en het geeft je een gevoel van rust.

 

Door de behandelingen werd ik tevens geconfronteerd met diverse dingen die nog niet verwerkt waren of die ik verdrongen had. Hieraan hebben wij hard gewerkt. Ik kan wel zeggen dat ik “gegroeid” ben. Ik kan nu beter met situaties omgaan en luister daarom heel goed naar mijn lichaam. Dat is belangrijk.

 

Enkele maanden geleden kreeg ik de diagnose kanker. Een kanker die niet te genezen is maar door chemokuren eventueel afgeremd kan worden. Sinds ik dit bericht gehoord heb, ben ik alleen maar positiever geworden en dat heeft zijn vruchten afgeworpen want de chemo is aangeslagen en de tumoren zijn gekrompen.Telkens na een chemokuur heb ik een behandeling gehad en ik ben er van overtuigd dat dit heeft bijgedragen aan het resultaat. Ik voel me als herboren.

Mevr. M.J. te M

Eric neemt de tijd voor een behandelsessie en geeft rust aan mij als cliënt. Hij is een hele warme persoonlijkheid en ik voel me volledig op mijn gemak. Ik heb de muziekwaterbedsessies in combinatie met de ankh als heel ontspannend en verrijkend ervaren. Het geeft me iedere keer weer innerlijke rust en nieuwe energie, waardoor ik beter kan omgaan met mijn chronische, lichamelijke ongemakken. Daarnaast kom ik met deze sessies, als denker en perfectionist, veel meer tot mijn gevoel en intuïtie. Zeker een aanrader en de moeite waard om het jezelf te gunnen!

Mevr. W. te S | 56 jaar

De behandeling bij Eric heb ik als heel effectief ervaren. Door het muziekwaterbed raak je snel in een toestand van diepe ontspanning. Daardoor - en ook door Eric's energetische behandeling - konden bij mij emoties rond verdriet, rouw en boosheid gemakkelijker naar de oppervlakte komen. Dit werkte voor mij bevrijdend en Eric wist goed om te gaan met deze gevoelens.

 

Zijn energetische behandeling is erop gericht milder met jezelf en anderen om te gaan en - in mijn geval- om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van iemand die veel voor me betekende. Eric heeft mij daar echt een stap in laten zetten, niet in het minst door zijn respectvolle en aandachtige manier van zijn. Hij is iemand die zich enorm goed kan afstemmen op de ander waardoor je je écht  serieus genomen voelt en je steun ervaart om zelf weer verder te kunnen.

Mevr. D.M. te C | 58 jaar

Eric begroette me hartelijk en voor ik het wist was hij al gestart met behandelen in de stoel nadat we mijn persoonlijke doel hadden vastgesteld en hij goed had geluisterd. Hij  maakt gebruik van ontlaadstenen, allerlei soorten ankhen en edelstenen en ik voelde dat mijn lichaam meteen begon te stromen.  Ik voelde dat mijn voeten zich stevig verankerden. Op het muziekwaterbed ging zijn expertise aan het werk. Wat een kennis en kunde! Hij haalde de ware oorzaak achter mijn lage rugklachten naar boven zodat ik bewust weet waar ik aan kan werken. Na 2 weken met heftige rugpijn verliet ik met grote verlichting zijn praktijk.

Eric, ik ben dankbaar opgelucht dat ik weer normaal kan functioneren en kom heel graag weer bij je terug. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Jacqueline (60 jaar) 

In deze tijd is het een verrijking om een sessie op het muziekwaterbed en van de ankh te mogen ontvangen. Daar ik in de zorg werk en in de afgelopen periode veel heb gewerkt, vraagt je lichaam voor rust, ontspanning, energie en balans. 

Op 24 december, Kerstavond, hadden we het weer druk. Ik zocht contact met Eric en hij ging mij op afstand helpen, energie sturen. 

Dit werkte prima. Ik voelde meteen de verbinding en de energie stroomde door mijn lichaam. Eric maakte mij bewust van lichaam en geest. Ik kreeg heel duidelijke handvaten en kon hier weer verder mee.

Voor diegene die niet op het waterbed kunnen, ook op afstand brengt Eric veel. De tijd vraagt er nu naar om alternatieve behandelingen te nemen, zo nodig ook op afstand. 

Eric, dank je wel dat je op deze manier ook mensen kunt helpen. 

.

Henriëtte 

Op enig moment ontmoette ik Eric en raakten we in gesprek over de Ankh. Eric had duidelijk veel kennis, wat me erg interesseerde. Soms heb je van die momenten dat je meer dan gemiddeld geïnteresseerd bent. Ik had een aantal fysieke klachten waar ik maar moeilijk vanaf kwam. Hij vroeg me, of hij me mocht laten voelen wat de Ankh zou kunnen doen. Vanaf dat moment wist ik dat ik meer over de Ankh wilde weten en besloot een afspraak te maken. Ik wist verder niets van de behandelwijze en ging er open in.

 

Inmiddels heb ik wel geleerd dat er zoveel is wat we nog niet weten, dus wilde dit graag ervaren. Eric bleek met de Ankh te werken in combinatie met een muziekwaterbed en andere materialen. Voor mij was het nieuw, dus ik besloot te voelen en niet na te denken. Dan zou het wel duidelijk worden. Vanaf dat moment begon de verandering pas echt. Ik had best al wat stappen genomen, maar toch bleef er iets, waar ik maar niet bij leek te kunnen komen. Ik heb plaatsgenomen op het waterbed en het avontuur begon. Want dat was het, wanneer ik er nu op terug kijk. Ik kon op dat moment niet bedenken wat dit alles, voor mij, teweeg zou brengen. Al snel begon ik te ervaren en voelen wat de behandeling met me deed. Niet alles is in woorden te vangen, maar tussen de behandelingen door ervaarde ik vele veranderingen in alle facetten van mijn dagelijkse leven. Mijn vertrouwen groeide en de ontspanning nam toe en klachten namen af. Het was alsof er daarvoor iets verstopt was, de stop eruit ging en alles ging stromen.

 

Wanneer me een jaar geleden verteld zou zijn waar ik nu sta, had ik dat niet geloofd. Toch is dat gebeurd en het potentieel lijkt oneindig. Dankbaar kijk ik terug. Ik zou iedereen deze behandeling gunnen. Er ‘open’ in gaan, heeft mijn leven ‘open’ gebroken in ieder positieve zin van het woord. Ik blijf er dan ook graag gebruik van maken en zie het als mijn eigen APK van het leven. Kijken hoe ik ervoor sta en vooral ook genieten van de ontspanning die je kunt voelen.

Ans (58 jaar) 

Direct nadat ik de diagnose chronische lymfeklierkanker stadium IV kreeg, ben ik op zoek gegaan naar complementaire behandelingen naast de reguliere chemotherapie. Zowel om de negatieve bijwerkingen van de chemo zoveel mogelijk te beperken alsook om de oorzaak van de wildgroei van mijn kankercellen aan te pakken. Ik wilde de noodzaak van de kanker om zich opnieuw in alle heftigheid te laten zien, zo klein mogelijk maken. Ik geloof dat mijn lichaam dit serieus signaal niet voor niets heeft gegeven en dat ik de onbalans in mijn leven met hoge prioriteit aan mag gaan pakken. Ik mag beter voor mezelf zorgen. 

Ik heb o.a. de therapie bij Eric gevolgd. Het liggen op het waterbed werkt heel ontspannend, een oppepper dus voor mijn zelf genezend vermogen. De energetische behandeling werkt op diverse niveaus. 

Eric is eerlijk, empathisch, heeft een luisterend oor, helpt me om mijn bewustzijn te ontwikkelen, om energetisch meer in balans te komen en denkt mee over wat bij mijn proces kan ondersteunen. De chemokuren heb ik zonder al te veel ongemak kunnen doorlopen, wat de oncoloog en de casemanager al verbaasde. Het resultaat van mijn eindscan is uitzonderlijk volgens de oncoloog, nl. van stadium IV is er na 8 maanden geen kanker meer zichtbaar op de eindscan. Volgens de oncoloog kan het wel 10 jaar duren voordat ik een volgende chemokuur nodig heb, ik ga voor NOOIT. Geen kankercellen meer zichtbaar betekent nog niet dat alle kankercellen uit mijn systeem zijn, maar ik weet wel dat ik met de goed dingen bezig ben. Voorlopig kom ik nog regelmatig bij Eric. Uiteindelijk moet je het altijd ZELF doen, goede begeleiding en steun helpt wel ontzettend.

 

Dank je wel Eric!! Ik ben heel dankbaar dat je op mijn pad ben gekomen.

bottom of page